Stötta Kvarsebo skola & förskola!

Är ditt företag eller din organisation intresserad av att bidra till framtiden, landsbygden och lärande i en trygg miljö? Vi är en ideell förening och alla pengar går till att långsiktigt trygga vår verksamhet.

Nedan kan du läsa om de som redan idag är med och sponsrar vår skola och förskola i Kvarsebo och barnens framtid.

GULDPARTNER
Kolmårdens Djurpark
Välkommen till Kolmården – ett storslaget äventyr.
Boka ditt besök på kolmarden.com

SILVERPARTNERCIRCLE K GAMLA ÖVÄGEN
 


SYSTEMGAS
www.systemgas.se


 

BRONSPARTNER


Renall
Renall är ett miljöserviceföretag som utför tjänster inom avfall, återvinning, miljökonsult, jordtillverkning, jordförsäljning, slamsugning, och avloppsspolning, kranbils-och maskintjänster åt privatpersoner, företag och kommuner. Vi är ca 170 anställda, med kontor i Norrköping, Linköping och Örebro. www.renall.se

Lokala föreningar som stöttar Kvarsebo skola & förskola 
Kvarsebo IK, Kvarsebo Kultur, Kvarsebo Hembygdsförening, Kvarsebo kyrkliga syförening, Kvarsebo Brandvärn

Vill ditt företag också vara med och stötta oss?

Förutom möjligheten att vara med och stötta en viktig och unik verksamhet så får ni också chansen att nå ut till vårdnadshavare, medlemmar och Kvarsebobor.

Vi erbjuder partnerskap på fyra olika nivåer (Platina-, Guld-, Silver- och Brons). Välkommen att kontakta vår ordförande Gustaf Alexanderson på ordforande.kvarsebo@gmail.com eller 070- 635 54 50 för mer info och för att vara med.

P.S. Vet ni andra företag som också vill vara med? Sprid gärna budskapet vidare.

Privatpersoner som vill stötta

Privatpersoner som vill vara med och stötta Ideella föreningen Kvarsebo skola är varmt välkomna att göra det genom vår frivillga medlemsavgift. Inga bidrag är för små eller för stora och du kan betala hur många gånger om året som du vill. 

Det gör du genom att betala in en frivillig medlemsavgift swisha till 123 405 38 15. Det går även att använda vårt bankgirokonto nr 5385-4410. Skriv Medlemsavgift på inbetalningen.
Varmt tack på förhand!