Legitimerad lärare

Legitimerad lärare till vår växande skola 
Fler barn väljer Kvarsebo skola och vi behöver nu förstärka med ytterligare en lärare. Vi söker en legitimerad pedagog med inriktning mot de yngre åldrarna. 
 
I verksamheten finns idag två legitimerade lärare, förskollärare, barnskötare, elevassistent samt specialpedagog, som kommer att bli dina nya kollegor. Vi bedriver även förskola i samma byggnad, vilket gör att övergången mellan förskola och skola är trygg. 
 
I tjänsten ingår att du kommer att undervisa i F-6, med den huvudsakliga undervisningen förlagd till de yngre åldrarna. Undervisningen bedrivs åldersintegrerat (F-2 och 3-6) vilket erbjuder stora möjligheter till att möta varje elev på sin egen nivå. 

Om Kvarsebo skola och förskola
Kvarsebo skola och förskola drivs av en ideell förening sedan 2004. Att vi drivit skola under en längre tid ger stabilitet för barn, föräldrar och pedagoger. Friskolan drivs helt utan vinstintresse. En stabil ekonomi med framtidsperspektiv i planeringen ingår i detta ansvar. Vi lägger pengarna på det som gynnar barnen.
 
Välkommen med din ansökan till skolans rektor Ann Östberg Wärner på rektor.kvarsebo@gmail.com

Sista ansökningsdag är 31:e maj, men vänta inte med att söka då intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.
För frågor når du Ann på 076-812 60 70.