Vi som jobbar här

"Kvarsebo Skola är den bästa arbetsplatsen jag har haft. Det är en härlig stämning mellan barnen på hela skolan och det märks verkligen i verksamhen och smittar av sig på oss i personalen."

Att jobba på Kvarsebo Skola

Den ideella Föreningen Kvarsebo Skola bildades 2003 efter att Norrköpings kommun beslutat att lägga ner den kommunala skolan i Kvarsebo. Friskolan startade höstterminen 2004 och sedan dess finns det åter en väl fungerande skolundervisning i Kvarsebo. Föreningen Kvarsebo skola bedriver även förskoleverksamhet för barn i åldrarna 1-5 år.

Föreningen är arbetsgivare för skolans lärare och personal och sätter upp riktlinjer för verksamheten. Ekonomin grundar sig på de kommunala skolbidragen.

Vår personal

Ann Östberg Wärner, rektor/förskolechef

Ann är utbildad förskollärare och special-pedagog.
Hon har arbetat i förskola och förskoleklass i 19 år och har även arbetat på en F-6 skola som specialpedagog i 17 år.

Susanne Borgman Voghera, F-6 lärare

Susanne har lärarlegitimation för årskurs 4-9 i svenska, SO, bild. Hon har även utbildning för årskurs 1-3. Susanne har stor erfarenhet av matematik, NO, textilslöjd och hem- och konsumentkunskap. Stor vana vid betygsättning.

Anne Viklund, F-6 lärare

Anne är utbildad för åren 1-7 med inriktning svenska och SO. Hon har lärarlegitimation i svenska, SO, matematik, NO, bild och musik för årskurserna 1-3 samt lärarlegitimation i ämnena svenska, SO och musik för årskurserna 4-7. Anne undervisar även i engelska.

Ewa Erkkilä, förskola/frita

Ewa jobbar som barnskötare på förskolan och frita samt har idrotten för alla klasser på skolan. Hon har tidigare jobbat på andra förskolor. Ewas ambition är att vidareutbilda sig till förskollärare.

Madelein Dannvall, förskola

Madde är legitimerad förskolelärare och har tidigare arbetat i Krokek på en stor förskola där hon bl.a. var lagledare för två avdelningar. Hon lägger stort fokus på barns lärande och lyfter detta genom dokumentation. Madde är medutforskare och lyfter barnens intressen och nyfikenhetsfrågor. Hon har en stark tro på barnens egen förmåga och stöttar dem i att lösa problem. Madde tycker om att skapa, dansa och dramatisera. Att vara en närvarande pedagog är en självklarhet för Madde.

Vivianne Jacobsson, förskola

"Vivi" är utbildad förskollärare och har arbetat inom barn-omsorgen i 19 år. Bland hennes intressen finns yrket, att få utvecklas själv och att få se barnen utvecklas. Vivianne tycker om att pyssla / skapa, läsa böcker för barnen, göra egna sagor tillsammans med barnen och vara ute i naturen. Arbetar strukturerat med Babblarna.

Erina Källström, förskola

Erina är barnskötare och tycker om att vistas utomhus och i naturen. Bland hennes intresse finns  konst och så tycker Erina om att pyssla och att berätta/läsa sagor för barnen.

Nina Gideland, förskola

Har arbetsuppgifter inom förskola, skolbarnomsorg
 som vaktmästare och inom städ.

Ines De Melo Fernandes Da Silva Blomqvist

Skolsköterska från elevhälsan