Vi som jobbar här

"Kvarsebo Skola är den bästa arbetsplatsen jag har haft. Det är en härlig stämning mellan barnen på hela skolan och det märks verkligen i verksamhen och smittar av sig på oss i personalen."

Att jobba på Kvarsebo Skola

Den ideella Föreningen Kvarsebo Skola bildades 2003 efter att Norrköpings kommun beslutat att lägga ner den kommunala skolan i Kvarsebo. Friskolan startade höstterminen 2004 och sedan dess finns det åter en väl fungerande skolundervisning i Kvarsebo. Föreningen Kvarsebo skola bedriver även förskoleverksamhet för barn i åldrarna 1-5 år.

Föreningen är arbetsgivare för skolans lärare och personal och sätter upp riktlinjer för verksamheten. Ekonomin grundar sig på de kommunala skolbidragen.

Nu söker vi barnskötare/förskollärare

Information om uppdraget
Vi erbjuder en genomtänkt förskoleverksamhet som utgår från lek och lärande, där en bred variation av aktiviteter ger stor kunskap. Genom temaarbeten, utforskande lärande i naturen, rörelse i idrottshallen och den fria leken både inne och ute får det enskilda barnet en bred kunskapsbank. Tillsammans med barnen undersöker vi omvärlden och lär oss den gemensamt.

Detta söker vi
Vi ser gärna att du har utbildning- och/ eller erfarenhet från förskola och/eller skola. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. För att passa i rollen som pedagog i verksamheten ska du ha ett intresse för det pedagogiska arbetet samt vara flexibel då vi samarbetar mycket med skolan. Du ska vara nyfiken och drivande. Som person bör du ha god samarbetsförmåga samt en rak och tydlig kommunikation.

Beskrivning av företaget
Kvarsebo skola och förskola är en fristående enhet som bedrivs av Ideella föreningen Kvarsebo skola sedan 2004. 2010 tog föreningen över förskolans verksamhet från Norrköpings kommun. Föreningens styrelse är arbetsgivare för skolans lärare och personal och sätter upp riktlinjer för verksamheten. Ekonomin grundar sig på de kommunala friskolebidragen.

Anställningsform
Tjänsten är en tillsvidareanställning med inledande provanställning i 6 månader. Din huvudsakliga tjänstgöring kommer att vara på förskolan, men arbete på skola/fritidshem förekommer.
Omfattning 60% med eventuell möjlighet till en utökning av tjänsten framöver.
Tillträde från den 1 mars eller enligt överenskommelse.
 

Ansökan

Välkommen med din ansökan, personligt brev och cv till rektor.kvarsebo@gmail.com så snart som möjligt.
Vänta inte med att höra av dig. Vi genomför intervjuer fortlöpande.

Vår personal

Madelein Dannvall, rektor

Madde är legitimerad förskolelärare och har tidigare arbetat i Krokek på en stor förskola där hon bl.a. var lagledare för två avdelningar. Hon lägger stort fokus på barns lärande och lyfter detta genom dokumentation. Madde är medutforskare och lyfter barnens intressen och nyfikenhetsfrågor. Hon har en stark tro på barnens egen förmåga och stöttar dem i att lösa problem. Madde tycker om att skapa, dansa och dramatisera. Att vara en närvarande pedagog är en självklarhet för Madde.

Susanne Borgman Voghera, F-6 lärare

Susanne har lärarlegitimation för årskurs 4-9 i svenska, SO, bild. Hon har även utbildning för årskurs 1-3. Susanne har stor erfarenhet av matematik, NO, textilslöjd och hem- och konsumentkunskap. Stor vana vid betygsättning.

Anne Viklund, F-6 lärare

Anne är utbildad för åren 1-7 med inriktning svenska och SO. Hon har lärarlegitimation i svenska, SO, matematik, NO, bild och musik för årskurserna 1-3 samt lärarlegitimation i ämnena svenska, SO och musik för årskurserna 4-7. Anne undervisar även i engelska.

Ewa Erkkilä, förskola/frita

Ewa jobbar som barnskötare på förskolan och frita samt har idrotten för alla klasser på skolan. Hon har tidigare jobbat på andra förskolor. Ewas ambition är att vidareutbilda sig till förskollärare.

Vivianne Jacobsson, förskola

"Vivi" är utbildad förskollärare och har arbetat inom barn-omsorgen i 19 år. Bland hennes intressen finns yrket, att få utvecklas själv och att få se barnen utvecklas. Vivianne tycker om att pyssla / skapa, läsa böcker för barnen, göra egna sagor tillsammans med barnen och vara ute i naturen. Arbetar strukturerat med Babblarna.

Nina Gideland, förskola

Har arbetsuppgifter inom förskola, skolbarnomsorg
 som vaktmästare och inom städ.

Ines De Melo Fernandes Da Silva Blomqvist

Skolsköterska från elevhälsan