Vi som jobbar här

"Kvarsebo Skola är den bästa arbetsplatsen jag har haft. Det är en härlig stämning mellan barnen på hela skolan och det märks verkligen i verksamhen och smittar av sig på oss i personalen."

Att jobba på Kvarsebo Skola

Den ideella Föreningen Kvarsebo Skola bildades 2003 efter att Norrköpings kommun beslutat att lägga ner den kommunala skolan i Kvarsebo. Friskolan startade höstterminen 2004 och sedan dess finns det åter en väl fungerande skolundervisning i Kvarsebo. Föreningen Kvarsebo skola bedriver även förskoleverksamhet för barn i åldrarna 1-5 år.

Föreningen är arbetsgivare för skolans lärare och personal och sätter upp riktlinjer för verksamheten. Ekonomin grundar sig på de kommunala skolbidragen.

Lärare till Kvarsebo Skola!

Kvarsebo skola är en fristående skola i byn Kvarsebo mellan Norrköping och Nyköping. Verksamheten präglas av småskalighet som ger en lugn och trygg miljö för både barn och pedagoger. Vi arbetar nära våra elever och har en god stämning i personalgruppen. Välkommen att hälsa på oss för att uppleva skolan på plats!

Om Kvarsebo Skola

På Kvarsebo skola ser vi hela vår verksamhet som en och har ett nära samarbete mellan förskola, fritidshem och skola (f-6). På så sätt får både elever och personal en röd tråd genom årskurserna och vi får ett lärande över åldersgränserna. Pedagoger, barn och vårdnadshavare känner varandra vilket ökar tryggheten och trivseln i verksamheten. Efter 12 år som fristående skola fortsätter vi vår ständiga utveckling där fokus ligger på varje barns lärande, trygghet och glädje!

Om dig som lärare

Vi söker dig som är lärare och som vill undervisa i förskoleklass till och med årskurs 6. Du är trygg i din lärarroll och är väl insatt i skolans läroplan. Du har relevant lärarutbildning, är intresserad av pedagogisk utveckling, tycker om att samarbeta, är flexibel och positiv i ditt arbete.

Tillsammans med lärare och rektor tar du ansvar för det pedagogiska arbetet på skolan där planering, lärande, bedömning och uppföljning är en naturlig del i vardagen. Är du en framåtblickande lärare som vill arbeta i en liten verksamhet där det finns möjligheter till både utmaningar och vidareutbildning i arbetet – då ska du söka till oss!

Så ansöker du

Skicka din ansökan med CV och personligt brev till vår rektor Ann Östberg Wärner på rektor.kvarsebo@gmail.com. Berätta om dig själv, din utbildning, dina erfarenheter och din syn på skolans och ditt uppdrag. Ring gärna Ann om du har frågor eller vill komma förbi vår skola för att ta del av den trevliga stämningen! Ann når du på 0768-12 60 70.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100 % men önskas lägre arbetstid går det att ordna. Sista ansökningsdag är den 9 mars. Alla ansökningar behandlas löpande och tjänsten kan tillsättas innan ansökningstiden gått ut. Välkommen till vår skola!

Vår personal

Ann Östberg Wärner, rektor/förskolechef

Ann är utbildad förskollärare och special-pedagog.
Hon har arbetat i förskola och förskoleklass i 19 år och har även arbetat på en F-6 skola som specialpedagog i 17 år.

Ewa Erkkilä, förskola/frita

Ewa jobbar som barnskötare på förskolan och frita samt har idrotten för alla klasser på skolan. Hon har tidigare jobbat på andra förskolor. Ewas ambition är att vidareutbilda sig till förskollärare.

Anne-Helene Svensson,förskola

Har jobbat som barnskötare i 15 år. Utbildad inom trädgård och växthusodling. Stort intresse för natur och odling tillsammans med barnen. Älskar böcker. Gärna tjocka romaner. Bakar mycket med barnen.

Nina Gideland, förskola

Har arbetsuppgifter inom förskola, skolbarnomsorg
 som vaktmästare och inom städ.

Erina Källström, förskola

Erina är barnskötare och tycker om att vistas utomhus och i naturen. Bland hennes intresse finns  konst och så tycker Erina om att pyssla och att berätta/läsa sagor för barnen.

Vivianne Jacobsson

"Vivi" är utbildad förskollärare och har arbetat inom barn-omsorgen i 19 år. Bland hennes intressen finns yrket, att få utvecklas själv och att få se barnen utvecklas. Vivianne tycker om att pyssla / skapa, läsa böcker för barnen, göra egna sagor tillsammans med barnen och vara ute i naturen. Arbetar strukturerat med Babblarna.

Susanne Björkqvist Norgren

Sjuksköterska med bakgrund inom barnsjukvård. Har jobbat som skolsköterska i Nyköpings kommun i 15 år, på flera olika skolor med elever i åk F - 6. Stort intresse för Elevhälsa i tvärprofessionell samverkan.
Arbetar från hösten 2016 i Norrköpings kommun på Råsslaskolan, Kolmården.