Vi som jobbar här

"Kvarsebo Skola är den bästa arbetsplatsen jag har haft. Det är en härlig stämning mellan barnen på hela skolan och det märks verkligen i verksamhen och smittar av sig på oss i personalen."

Att jobba på Kvarsebo Skola

Den ideella Föreningen Kvarsebo Skola bildades 2003 efter att Norrköpings kommun beslutat att lägga ner den kommunala skolan i Kvarsebo. Friskolan startade höstterminen 2004 och sedan dess finns det åter en väl fungerande skolundervisning i Kvarsebo. Föreningen Kvarsebo skola bedriver även förskoleverksamhet för barn i åldrarna 1-5 år.

Föreningen är arbetsgivare för skolans lärare och personal och sätter upp riktlinjer för verksamheten. Ekonomin grundar sig på de kommunala skolbidragen.

Vår personal

Ann Östberg Wärner, rektor/förskolechef

Ann är utbildad förskollärare och special-pedagog.
Hon har arbetat i förskola och förskoleklass i 19 år och har även arbetat på en F-6 skola som specialpedagog i 17 år.

Susanne, F-6 lärare

Uppdateras inom kort med presentation av Susanne, f-6 lärare.

Anne, F-6 lärare

Uppdateras inom kort med presentation av Anne, f-6 lärare.

Ewa Erkkilä, förskola/frita

Ewa jobbar som barnskötare på förskolan och frita samt har idrotten för alla klasser på skolan. Hon har tidigare jobbat på andra förskolor. Ewas ambition är att vidareutbilda sig till förskollärare.

Erina Källström, förskola

Erina är barnskötare och tycker om att vistas utomhus och i naturen. Bland hennes intresse finns  konst och så tycker Erina om att pyssla och att berätta/läsa sagor för barnen.

Vivianne Jacobsson, förskola

"Vivi" är utbildad förskollärare och har arbetat inom barn-omsorgen i 19 år. Bland hennes intressen finns yrket, att få utvecklas själv och att få se barnen utvecklas. Vivianne tycker om att pyssla / skapa, läsa böcker för barnen, göra egna sagor tillsammans med barnen och vara ute i naturen. Arbetar strukturerat med Babblarna.

Nina Gideland, förskola

Har arbetsuppgifter inom förskola, skolbarnomsorg
 som vaktmästare och inom städ.

Ines Dasilva

Skolsköterska från elevhälsan